onsdag 21 januari 2009

Poletten har "kanske" trillat ner...

Nu har jag "kanske" kommit underfund med hur jag ska få lite finare inlägg:)
Jag har redigerat tidigare inlägg, så de där " hoppen " mellan mina rader har nu försvunnit.
I kväll är det åter igen ett avsnitt på kanal 4 kl 20.00 Semester svenskar, så det är som jag tidigare berättat från vårat hotell som vi bodde på under vistelsen i Thailand, fast å andra sidan Phuket var väldigt turist förstört.'
Det var annat Thailand för 16 år sedan då jag var dit sisst...Men då var jag iofs till norra Thailand Chang mai och chang rai, floden Kwai, Gyllene triangeln.
Och naturligtvis till Bangkok:)

Men nu då vi reste med fyra barn som aldrig har varit på sådan långresa tidigare, så kändes det tryggare att välja dit ALLA andra varit i Thailand på semester: Phuket.



Slask och grått:(






Nu har barnen kommit hem från dagis, för till fället så är det Adam och Eva filmen som de tittar på, och endast det och bollibompa då förstås:)




Idag bokade jag biljetter till Pettson och Findus teatern 6/3-09.
Den visas på Sundsta aulan kl18.00, det ska bli trevligt. Det är mycket Pettson och Findus nu. Dels så spelar vi pannkaksspelet hemma också pratar de mycket om dem på dagis.


Tänk till hösten börjar Liam förskolan!
Då har vi tre skolbarn:)


Jag är ute och tittar på resor till Thailand igen, men inser att det är ett stort belopp att samla ihop till för oss sex personer.
Sedan hinner Simon ( den äldsta ) fylla 12år, då reser han som en vuxen prismässigt...Men man kan alltid drömma och önska, det kostar ialla fall ingenting;)



Under tiden får vi se fram emot vårat sommarställe:)