onsdag 12 augusti 2009

Jovar´s mage det har jag hunnit att få!

Nu är jag inne i vecka 35 på fredag, magen den växer, men jag var större med Melwin, pga varma sommaren 2006 och vätska i kroppen...
Här är lite bilder på mig och min väntande bebis:)




Syns det bakifrån? Hm...Typisk pojkmage eller? Ja, vi tror att det blir en pojke till, men pojkar är bra de också. Och framför allt lugnare emot varandra, de kan leka tillsammans flera styckna osv, ni vet ju hur vi tjejer "kan" vara:)

Moderkakan ligger inte helt för ut/in gången ;) Det visar sig om jag väljer att bli snittad, beslutet avgjörs om barnet väger mer än 4 kg. när jag är fullt gången...


Pratade med Nicklas i kväll Notourius topdogz, tyvärr utav sju valpar så lever i dag endast tre, tiken, mamman har bitit i hjäl resten... Ledsen för deras skull, usch det lät inte alls kul. Och nu letar de efter en surrogat mamma till de tre valparna som finns kvar. Och de är redan tingade.

Men vi har våran Gucci, hon är helt underbar emot barnen och är här för att stanna, oavsett papper eller inte.


Hej,hej!

Japp det vá häftigt!

Madonna helgen infann sig till slut, och vi drog ner till Göteborg Ullevi på söndagseftermiddagen.

Väl på Ullevi gick insläppet hur smidigt som helst:)
Sedan släcktes Ullevi ner och NU kom Madonna på scenen!!
Vilken känsla,kan säga att då Madonna sjöng Like a Prayer så rann tårarna och håret stod rätt upp både på huvudet och armarna. Vi hade hur bra platser som helst nära till utgången när min bebis sparkade på, så toalett besök blev nödvändigt.
Melwin fyllde år på Måndagen så det blev kalas och paket öppning så fort vi anlände hem på måndags eftermiddagen, phu ingen lugn och ro här inte!



Varit och tittat på svärmors valpar också, jätte söta , blandning mellan amstaff och amerikanskbullterrier.

Notourioustopdogz har fått en valp kull, är bra sugen på en fin staffe med stamtavla så att vi kan eventuellt tävla och ställa framöver.



Hej,hej!