tisdag 21 april 2009

Psst...

I morgon är det dags för ultraljud, vad spännande. Jag undrar vem det är som jag bär på är det en liten kille igen eller kan högre makter varit med oss denna gång så att jag också kunde bli frälsad och få en liten tjej:)
En liten tjej som jag kan köpa söta kläder till och som kanske kommer att tycka att det är roligt med mina intressen, inredning och ja sånt som bara ( inte i alla fall ) vi kvinnor tycker är trevligt:)
Men ni ska få se det blir det nog ingenting med..., jag är väl i och för sig en typisk pojk mamma med fyra grabbar i familjen, fem med min sambo då.
Klockan 11.30 i morgon kommer jag för hoppningsvis få svar på alla dessa frågor och funderingar.

Hej,hej

Tina Turner

Nu är jag hemkommen från Stockholm, konserten var KANON!!
Vi hade så jävla bra platser, vi såg Tina på väldigt nära avstånd, det var många som fotograferade där inne, jag vet inte om man fick det..., men ingen vakt grep in.
Tyvärr hade jag inte min lilla digital kamera med mig utan det blev bilder med mobiltelefonen, vilket inte alls blev bra bilder:(
Men jag vet inte vart min lilla kamera har tagit vägen!!
Jag får panik, fy fan!!! Precis nu då jag skriver detta, tror ni ite att jag går ut i vardagsrummet tittar på golvet där högen utav vinterjackorna ligger..., där sticker kamera snöret fram!!!
Va fan det där var riktigt kusligt....Hm som om jag fick en signal att titta där.
Sedan hör det till saken att jag öppnade en låda innan för att kolla om barnen lagt den där, i den lådan ligger en gammal bibel...hm jag är inte kristen men jag tror att det finns någonting utöver det vi kan förklara...
Jaha nu är den till rätta ialla fall:) Typiskt efter Tina konserten då...
Jag får sikta in mig på Madonna nästa gång istället.
Men några bilder tog jag med telefonen,

Nu ska jag jobba ett pass men innan dess ska jag äta lite lunch tillsammans med min älskade sambo:)


Hej,hej