torsdag 5 februari 2009

Rökandet...

Det började faktiskt med ATT JAG KAN RÖKA JAG ÄR INTE RÄDD...
Men nu fan tjugo år senare, JAG KAN SLUTA; JAG ÄR INTE RÄDD...
Hmfmmm... JAG vet ju att plåster faktiskt fungerar på mig, jag hade det då jag arbetade på Ur&Penn, jag hade det då vi satt på planet till Thailand i tolv timmar...
Men jag var så bortskämd efter våran hemkomst, jag bolma och bolmade , men nu är ju mina limpor slut:(, och då borde jag ha såpass kuriors att sluta, och använda plåster, men NJET!
Dé baré inte blir...
Nu ska jag lägga mig, och ja, med min varmvattenflaska:D
Så natti,natti. Återkommer i fall jag får mer kött på benen med min rök avänjning..., nu ska jag ta en cigg innan sängen;) Föresten, jag ska på Tina Turner i Globen den 19 april, bara jag och mamma:), vi konstaterade att vi har inte gjort någonting bara hon och jag tillsammans på 12 år..., det är ett tag sedan det!
Så nu ska vi ha en underbar "weekend" tillsamans och gå på konseret, i Globen och hotell, och framför allt jag kommer att vara helt barnledig;)
Nicklas har ju varit borta med jobbet , dels i Norrköping på kurs med jobbet och även i sommras på familjeläger med jobbet i ett par dygn.
Och jag ska vara borta ett dygn, det ska bli sååå mysigt!
Mammsen och jag:) Jag bjöd mamma nämligen 1994 på Tina turner i Globen för min allra första riktiga lön...så detta är lite utav att knyta säcken för mig.